lavett.se

Gästbok

www.lavett.se

Star Wars Collections
Fotogallerierna ser bäst ut med CoolIris installerat.

 

Vintage figurer

Star Wars vintage figurer
 
Star Wars vintage figurer
Star Wars vintage figurer (1977-85)

Det första galleriet att presenteras av min Star Wars samling är mina vintage figurer från Kenner. Dessa tillverkades mellan 1977 och 1985 och det gjordes sammanlagt 96 olika figurer i fyra olika serier (Star Wars, Empire Strikes Back, Return of the Jedi och Power of the Force). Vissa figurer gjordes i olika varianter och är mer eller mindre ovanliga och svåra att få tag på kompletta i bra skick. Just nu, 16 januari 2009, har jag fått ihop 37 "gubbar" så än är det en bit kvar till en komplett samling men antalet ökar hela tiden och jag tar mig närmare och närmare mitt mål att ha minst en av varje figur. Därefter är det dags att sätta igång på allvar med att samla varianter, fordon, skepp, övriga varelser och så kallade playsets även om jag redan börjat samla lite smått på det också.

1 februari: 61 kompletta figurer i samlingen
1 mars: 77 figurer
1 april: 87 figurer
1 juli: 94 figurer, två kvar tills delmål 1 är uppnått

Till Galleriet (97 bilder)

Star Wars övrigt Star Wars övrigt

I detta galleri presenterar jag saker i min Star Wars samling som inte hör till vintage-figurerna. Här finns allt möjligt från skepp, fordon, monster, playsets m.m. till vykort, fotografier, spel, filmer, promotionmaterial med mera. Allt i samlingen finns inte med i galleriet ännu men det kommer jag fixa så fort tid och möjlighet finns till det. Så småningom kommer vintage-leksaker (1977-85) att få ett eget galleri men tills vidare samsas allt utom vintage-figurerna i detta galleri.

I januari 2009 utökades samlingen med en inkomplett Speeder Bike (den saknar "flaps").
I februari 2009 tillkom en Slave-1 i fint skick med låda till samlingen.
I mars 2009 tillkom en AST-5, CAP-2, MTV-7, Tripod Laser Cannon, samlarkort från 1980 och en Return of the Jedi leksakskatalog från 1983.
I juni 2009 tillkom en AT-AT och en nyare omålad Bossk.

Till Galleriet (28 bilder)

Malmö 2009 Mina inköp på Malmömässan 2009.

Till Galleriet (10 bilder)

 
www.lavett.se är ©copyright Jocke Lavett 2009, alla rättigheter reserverade. Inga fotografier eller bilder på siten får användas utan skriftligt tillstånd om inte annat anges.